Aihearkisto: Uncategorized

Hyvä sukuseuralainen

Elämme edelleen vaikeita aikoja. Koronaepidemia ei ole vieläkään helpottanut. Tämän vuoksi kaikki tämän vuoden suunnitelmamme ovat muuttuneet.

Vuosikokousta emme voi nyt keväällä pitää, joten olemme siirtäneet sen ensi syksyyn.  Vuosikokouksessa valitaan seurallemme puheenjohtaja ja hallitus. Toivoisimme mukaan uusia kasvoja uusine ajatuksineen. Kynnys mukaantulolle ei ole korkea. Mikäli sinulla tai tutullasi on kiinnostusta seuramme toimintaan, niin rohkeasti mukaan.

Koska kesänkään tilanteesta ei ole varmuutta, siirrämme sukujuhlan ja -kokouksen vuodella eteenpäin kesälle 2022. Paikka ja ajankohta ovat vielä avoinna. Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

Täydennämme koko ajan sukutietojamme. Mikäli lähipiirissäsi on tullut muutoksia, otamme tiedot ilolla vastaan tulevaisuuden uusia sukukirjoja varten.

Seuraa seuramme tapahtumia kotisivuilta ja Facebookista. Lehti ilmestyy syksyllä ja voit osallistua myös lehden tekoon lähettämällä juttuja, kuvia ym.

Muistathan ilmoittaa muuttuneet yhteystietosi sihteerille.

Hyvää ja turvallista kevättä ja kesää. Toivottavasti tapaamme syksyllä.

Terveisin,

Sukuseuran hallitus

Etsintäkuulutus

Vanhoja lehtiä selatessa toimitus on useissa artikkeleissa törmännyt seuraaviin henkilöihin, joista kaipaisimme lisää tietoja:

Anna Voutilainen
– kansakoulun opettaja
– ensimmäisiä suomalaisia lähetystyöntekijöitä
– työskenteli 1900-luvun alussa Afrikassa Ambomaalla
– puoliso lähetystyöntekijä Akseli Juho Glad

Kaisa (Katri) Voutilainen
– näyttelijä, laulaja, tanssijatar
– työskenteli ainakin Tampereen ja Turun teattereissa 1920-luvulla
– esiintyi mykkäelokuvassa Lumisten metsien mies

Kuva: Työväen näyttämötaide lehti 1.11.1929

Mikäli sinulla on kyseisistä henkilöistä jotain tietoja esim. mihin sukuhaaraan kuuluvat tai elämän vaiheista, lehden toimitus (Marita) ottaa kiitollisena tietoja vastaan.

WS-viesti ilmestyy joulukuussa

Tänä vuonna WS-viesti ilmestyy poikkeuksellisesti joulukuussa. Onko sinulla pöytälaatikossasi tarinoita, runoja, kuvia sukuun / jouluun liittyen. Lähetä materiaalit 15.11. mennessä:
Sähköposti: info@ws-sukuseura.fi
Osoite: WS-Sukuseura/Marita Parviainen, Peltokuja 7, 71160 Riistavesi

P.S. Mikäli lähetät kuvat postitse, liitä mukaan palautusosoite.

Pikkujoulu tänä vuonna peruttu

Hallitus päätti 1.8.20 kokouksessaan, että tänä vuonna emme järjestä pikkujoulua johtuen epävarmasta koronapandemiatilanteesta. Tämä on ensimmäinen kerta moneen vuoteen, kun pikkujoulu jää pitämättä, mutta mennään terveys ja hyvinvointi edellä.

Kesäretki Outokummun kaivosmuseoon lauantaina 1.8.2020 klo 12:00

Ohjelma
klo 12:00 Lounas ravintola Vanhassa Kaivoksessa – Takomo
klo 13:30 Kiehtovaa Kaivoshistoriaa – opastettu kierros (kesto 1,5-2 tuntia)
klo 15:30 Kahvit

Kaivoskierroksessa pääsee autolla aloituskohtaan ja siinä on pari kynnystä ylitettävänä. Museotunneli on loivaa alamäkeä, kivimurska pinnalla. Pystyy hyvin liikkumaan myös pyörätuolin ja rollaattorin kanssa. Tunnelissa lämpötila noin +8C, joten kannattaa varata pitkähihaista vaatetusta. Tunneli on sorapintainen, joten jalkineet sen mukaiset.

Hinta 20€ / henkilö (sis. pääsymaksun, ruokailun, museokierroksen ja kahvit).
Maksetaan 17.7. mennessä tilille:
Voutilaisten-Smolanderien sukuseura
FI13 5494 0920 0645 34
Lisätietoihin: osallistujien nimet

Ilmoittautuminen 12.7. mennessä:
Sposti: info@ws-sukuseura.fi
Puh. 044 5928 697 / Marita (myös txt-viestit)

Ilmoita myös mikäli sinulla on erityisruokavalio!

Tervetuloa!


2020 vuosikokous on peruttu

Hyvät sukuseuralaiset

Korona pandemiasta johtuen elämme nyt poikkeavissa oloissa. Suomen hallitus on sulkenut koulut ja yliopistot ja kaikilla, joilla on mahdollisuus tehdä työtä etänä, työskentelevät nyt jo kotona, lisäksi monet yritykset ovat jo joutuneet lomauttamaan henkilökuntaansa. Liikkumista on rajoitettu sekä kokoontumista yli 10 henkilön ryhmissä.

Sukuseurojen keskusliitto on informoinut myös jäsenistöään ja heiltä on jo tullut ohje, jossa sukuseuroja neuvotaan perumaan vuosikokouksia tältä keväältä.

Näissä poikkeavissa oloissa haluamme noudattaa ylemmältä taholta tullutta ohjeistusta ja osaltamme ehkäistä tartuntojen mahdollista leviämistä ja turvata jäsenistömme terveyden. Täten sukuseuran hallitus on päättänyt perua tämän vuoden vuosikokouksen. Käsittelemme vuoden 2019 tilinpäätöksen vasta 2021 vuosikokouksessa.

Yhdistyksemme säännöissä todetaan, että vuosikokous tulisi pitää maalis-huhtikuussa. On myös mahdollista pitää ylimääräinen kokous, jos hallitus katsoo siihen olevan aihetta tai vähintään kymmenesosa (1/10) jäsenistöstä sitä kirjallisesti vaatii.

Hyvää kesää ja pidetään huolta toisistamme.

Puheejohtaja
Eija Mäki