Jäsenyys

Yhdistyksen vuosi- tai ainaisjäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka polveutuu Per Joenssonista ja henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Yhdistyksen jäsenet ovat
– kannattavajäseniä, joiden jäsenmaksu on 100,00€ / vuosi
– ainaisjäseniä, joiden kertakaikkinen jäsenmaksu on 500,00€
– vuosijäseniä, jotka maksavat 25,00€ / vuosi

Jäsenhakemukset lähetetään sihteerille postitse, koska siinä vahvistetaan allekirjoituksella tieto siitä, voidaanko tietoja käyttää sukujulkaisuissa vai onko ne tarkoitettu ainoastaan sukuarkistoon. Jäseneksi liittymislomakkeita saa sihteeriltä sekä alla olevasta linkistä pdf-muodossa.

jasenhakemus

Ilmoitatahan tietojesi muutoksista!

Asioiden hoitamisen helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi sekä jäsenpostin oikeaan osoiteeseen toimittamiseksi toivomme, että ilmoitat meille muuttuneet nimi ja osoitetietosi sekä mahdollisen sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi mahdollisimman pian. Emme saa muuttuneita tietoja Väestörekisterikeskuksesta automaattisesti.

Jäsentietojen muutokset ja muut jäsentietoihin liittyvät asiat lähetetään sihteerille joko s-postilla: info(at)ws-sukuseura.fi

tai postitse osoitteella:
Voutilaisten-Smolanderien Sukuseura ry
Marita Parviainen
Peltokuja 7
71160 Riistavesi

Sukuietojen päivitykset ja lisäykset lähetetään sukutietojen tallennukseen postin välityksellä tai skannattuna s-postilla (samasta syystä kuin jäsenhakemukset).

Jäsentietojen päivittäminen käy helpostitäyttämällä jäsentietolomake (pdf-muodossa) alla olevan linkin kautta.

jasentietolomake

Voutilaisten-Smolanderien sukuseura r.y. käyttää sukuseuratoiminnassaan kahta rekisteriä. Alla olevista linkeistä saat ne pdf-muodossa.

Tietosuojaseloste sukurekisteri

Tietosuojaseloste jasenrekisteri

 

 

 

Vastaa